sobota 7. března 2020

Laminaria japonica - Vertera



Laminaria japonica VERTERA GEL

Úžasná mořská řasa, též mořská kapusta se jí říká 




Mořská kapusta

Doporučeno: jíst před otěhotněním, nejlépe 1 rok před.
Doporučeno: jako potrava  v šestinedělí pro regeneraci organismu.
Doporučeno: jako součást potravy.

Nedoporučeno: jíst během těhotenství, nedoporučeno při hyperthyreoze.


Záznamy o této řase  naleznete v záznamech ze 6.století, kdy se ženám po porodu doporučovalo sníst celý stvol této řasy, aby novopečená  matka měla dost síly a energie kojit a starat se o dítě.

Vertera Gel  laminaria japonica je mnohokrát účinnější!!!


Proto jezte laminarii ideálně před otěhotněním, dovyživte své tělo dostatkem jodu, který spolu se dobře fungující štítnou žlázou  jsou základem  metabolismu těla.!!!!
Potom dle celkového stavu těhotenství a porodu/ kdy řasu v této podobě neužíváte/  - po poradě  s odborníkem- lze jíst řasu dál  po porodu a pak dál v šestinedělí dle celkového stavu.
Zvlášť, pokud vy nebo děťátko nějakým způsobem neprospíváte.


Podívejte se nyní na to, jak zhodnotil laminarii Mikrobiologický ústav Akademie věd České republiky!!!

Hodnocení přípravku VERTERA 
Hodnocení - MIKROBIOLOGICKÝ ÚSTAV AV ČR, v. v. i.

VERTERA® made of laminaria – hodnocení produktu

Základní složky

–   mořská řasa zelená laminarie (Laminaria japonica)

Další složky

–   minerální látky a stopové prvky: jód, hořčík, baryum, vápník, draslík, nikl, titan, vanad, křemík, bor (důležité pro viz níže)
–   vitaminy: A, B1, B 2, C, D, K, kyselinu listovou (důležité pro viz níže)

Pomocné látky

–   kyselina citrónová
–   glukonát vápenatý
Spotřeba 4 měsíce po datu výroby vyznačeného na obalu. Uchovávejte při teplotě 0 - 5 oC.
Použití jako doplněk stravy. Obsahuje biologicky aktivní látky, rozpustnou vlákninu a jód v organické formě. Není léčivo.
Doporučené použití: 1x denně 1 polévkovou lžíci (cca 20g) 30 min. před jídlem.

Celkové hodnocení přípravku VERTERA® made of laminaria

Vliv na tvorbu reaktivních forem kyslíku

Přípravek snižuje riziko nepříznivého vlivu reaktivních forem kyslíku, které mají závažný vliv na vznik srdečních a cévních chorob a zároveň jsou primární příčinou narušení buněčného dělení a vzniku mutací vedoucích k nádorovému bujení.

Vliv na celkovou přeměnu látek

Neméně důležité je, že zajišťuje optimální přívod organicky vázaného jódu, což upravuje činnost štítné žlázy a tím celkové přeměny látek, což příznivě ovlivňuje tělesnou hmotnost a snižuje riziko vzniku obezity.

Vliv na imunitu

Celkově podporují pohotovost antiinfekční imunity reagovat na původce virových a bakteriálních onemocnění a díky normalizaci buněčného dělení také imunitu protinádorovou.
Na vysoké biologické aktivitě přípravku VERTERA® made of laminaria se podílejí další důležité látky obsažené v mořské řase laminarii.

Účinky vybraných minerálních látek a stopových prvků

Jód: přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím, energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, udržení stavu pokožky a zejména k tvorbě hormonů štítné žlázy a její činnosti.
Hořčík: snižuje únavu a vyčerpání, upravuje energetický metabolismus a elektrolytickou rovnováhu, aktivuje činnost nervové soustavy a svalů, podporuje psychickou činnost, podporuje syntézu bílkovin a dělení buněk, udržuje stav kostí a zubů.
Vápník: udržuje normální srážlivost krve, zajišťuje činnost svalů, podporuje energetický metabolismus a podílí se na procesu dělení a specializace buněk, přispívá k normální funkci nervových přenosů, zejména pak udržuje stav kostí a zubů.
Draslík: zajišťuje činnost nervové soustavy a činnost svalů, především přispívá k udržení normálního zdravého tlaku.

Účinky vybraných vitaminů

Vitamin A: je nezbytný pro metabolismus bílkovin, tvorbu buněk a růst organismu, udržuje správnou funkci zraku, má antioxidační účinky, podporuje funkci imunitního systému.
Vitamin B1: je důležitý pro energetický metabolismus, zajišťuje tvorbu glukózy, podporuje funkci nervové soustavy, a to jak motorickou, tak psychickou činnost.
Vitamin B2: je důležitý pro tvorbu nových buněk, obstarává správnou funkci zraku, posiluje srdeční aparát, ovlivňuje celkový metabolismus organismu.
Vitamin C: má antioxidační účinky, podporuje funkce imunitního systému, aktivitu nervového systému, krvetvorbu, má antitoxické účinky, snižuje možnost vzniku nádorů, je důležitým faktorem při tvorbě kolagenu a tím podporuje funkci kloubů a stěn cév, snižuje možnost vzniku aterosklerózy.
Vitamin D: podporuje tvorbu kostí a zubů, snižuje možnost vzniku osteoporózy, má antioxidační účinky, snižuje krevní tlak, riziko tvorby nádorů, působí antioxidačně, podporuje aktivitu imunitního systému.
Vitamin K: reguluje srážlivost krve, podílí se na stavbě kostí a snižuje možnost vzniku osteoporózy.
Kyselina listová: podílí se na tvorbě buněk a tkání, má antimutagenní účinky, podporuje reparační procesy, zabraňuje vzniku nádorového bujení, podporuje krvetvorbu, snižuje možnost vzniku anémie a vrozených vad.
RNDr. Petr Šíma, CSc.
nutriční a vývojová imunologie Mikrobiologický ústav AV ČR, v.v.i.

Řasu Vám mohu zajistit.
Doporučená cena: 1150 Kč - 1350 Kč.

Žijte zdravě, buďte krásné a zbožňované hlavně samy sebou, stojíte za to v jakémkoliv životním období!







Cochrane UK (@CochraneUK) Tweeted:
Midwife-led continuity models provide care from the same midwife or team of midwives during the pregnancy, birth and the early parenting period. Here's what the Cochrane evidence from #Cochrane UK (@CochraneUK) Tweeted:
Midwife-led continuity models provide care from the same midwife or team of midwives during the pregnancy, birth and the early parenting period. Here's what the Cochrane evidence from @CochranePCG tells us:  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Porod  jako rituál a ne jako  rutina přivedení dítěte na svět Porod dítěte patří mezi nedůležitější životní rituály   Rituá...