čtvrtek 2. května 2019

Prof. Michael Stark - Why it's necessary to intrtoduce evidence-based Ce...




Je tolik zajímavých lidí na světě, kteří vidí některé věci zcela jinak a kteří se nacházejí ve zcela jiném společenském modu.

S panem profesorem jsem měla tu čest se setkat  na konferenci před 9 lety na Kanárských ostrovech.

Velmi zajímavý člověk, který svou přednášku Stříhat nebo nestříhat  ukončil slovy, že je štastný, že jeho dcera porodila miminko  zcela přirozeně.

Děkuji pane profesore, za Vaše postřehy, za Vaši energii, za Vás úsměv.

Dr. Michael Stark se specializuje na porodnictví a gynekologii.Je prezidentem nové Evropské chirurgické akademie (NESA), mezinárodní interdisciplinární chirurgické akademie. Stark byl vědeckým poradcem evropského Tele-chirurgického systému, vědeckého a zdravotnického poradce 120 nemocničních skupin ELSAN ve Francii a hostujícím vědeckým pracovníkem Univerzitní nemocnice Charite v Berlíně. V roce 2011 byl Prof. Stark jmenován Medico Del Anno (doktor roku) v Itálii a je čestným členem francouzské, polské, ruské a italské gynekologické asociace. V letech 1983 až 2000 byl ředitelem Ob / Gyn oddělení Nemocnice Misgav Ladach v Jeruzalémě a v letech 2001 až 2009 předsedou gynekologie v nemocnici HELIOS, European Hospital Group. Byl profesorem na univerzitách v Torontu, Moskvě, Pekingu, Miláně, Adaně, Uppsale a New Yorku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Porod  jako rituál a ne jako  rutina přivedení dítěte na svět Porod dítěte patří mezi nedůležitější životní rituály   Rituá...